Kalkki + D3 + K2 + Mg, 90 tabl.

Tuotenro: 28019

Varastossa

12,40
Mahdolliset toimitustavat: Posti - Express paketti toimitus perille, Nouto Postista tai SmartPOST automaatista, Paketti EU alueelle, Matkahuollon lähipaketti, Posti - kotipaketti, MH Jakopaketti, Paketti Ruotsiin, Postipaketti Baltiaan, Zone 4: Australia (AU) Hong Kong (HK), China (CN), South Korea (KR), Singapore (SG), New Zealand (NZ, Zone 2., 3. alue venäjä

Kalsiumvarastot kuntoon Kalkki ravintolisällä

Riittävä kalsiumin saanti on tärkeää luuston ja hampaiden hyvinvoinnille. Kalsiumia tarvitaan joka iässä, ja päivittäinen tarve aikuisella on noin 800 mg.

Kalsiumin tarve vaihtelee ihmisen iän, sukupuolen sekä koon mukaan, ja naisilla raskaus, imetys sekä vaihdevuodet lisäävät kalsiumin tarvetta. Kasvuikäisillä nuorilla kalsiumvarastojen kerryttäminen on erityisen tärkeää, jotta luut pysyvät vahvoina vanhemmallakin iällä.

Kalsiumia saa parhaiten maitotuotteista, mutta myös esimerkiksi pähkinöistä, kaalista ja soijapavuista. Erityisesti silloin, jos maitotuotteiden käyttö on vähäistä, kalkki valmiste on järkevä lisä.

 

Annostus:

1-2 tablettia päivässä.

Päiväannos sisältää:

Kalsium               400–800 mg (50–100 %*)
D3-vitamiini       25–50 µg (500–100 %*)
K2-vitamiini        25–50µg (33–66 %*)
Magnesium         100–200 mg (27–54 %*)

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

 

 

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hyvinvointia 55+, Luontoapteekki Silentia, Alennuksia ja tarjouksia
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot