Pakurivoide 25 ml Kietäväinen

Tuotenro: 10571

Varastossa

21,50 €
14,80
Säästät 31 %
Toimituksen paino: 0,055 kg


Mahdolliset toimitustavat: Posti - Express paketti toimitus perille, Nouto Postista tai SmartPOST automaatista, Paketti EU alueelle, Matkahuollon lähipaketti, Posti - kotipaketti, Priority paketti EUn ulkopuolelle, MH Jakopaketti, Paketti Ruotsiin, Postipaketti Baltiaan, Zone 4: Australia (AU) Hong Kong (HK), China (CN), South Korea (KR), Singapore (SG), New Zealand (NZ, Zone 2., 3. alue venäjä

Pakurivoide on monipuolinen yleissalva, joka stimuloi terveiden ihosolujen tuotantoa. Pakuri sisältää antioksidantteja, jotka hidastavat ihon hapettumista (ikääntymistä). Sopii myös aknen, psoriasiksen, maskaläiskien hoitoon. Se on myös erittäin ravitseva ja kosteuttava voide jaloille, käsille ja yövoiteeksi kasvoille.

Pakuri on suuressa suosiossa Kiinassa ja siellä sitä kutsutaankin ”yrttien kuninkaaksi” sen hyötyvaikutuksien vuoksi. Sitä onkin käytetty jo yli 2000 vuotta monien vaivojen hoitoon.

Pakuri on myös adaptogeeni joka lisää tappajasolujen aktiviteettia ja interferonituotantoa. Nämä lisäävät immuunipuolustusta ja torjuu tulehduksia. Adaptogeeni auttaa jaksamaan paremmin ja parantaa kuntoa.

Pakuri kasvaa lehtipuissa ja se imee itseensä puun ravinteita. Se varastoi itseensä valtavan määrän hyödyllisiä ainesosia. Pakuria onkin tutkittu ympäri maailman jo pitkään mm. Venäjällä, Kiinassa, Japanissa ja Koreassa.

Helsingin yliopiston tutkija tohtori Kirsti Kahlos on tehnyt pakurikäävän terveysvaikutuksista väitöskirjan. Tutkimuksessa paljastui, että pakurikääpä voi parantaa naisten rintasyövän.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Savumuikku öljyssä 800/550 g
14,60 (1 kg = 26,55 €)
Toimituksen paino: 900 g
Valkosipulimuikku 150/200 g
4,20 (1 kg = 28,00 €)
Toimituksen paino: 250 g
Toimituksen paino: 0,6 kg

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Pihka- ja tervatuotteet, Vastustuskyky/ Immuno
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot