Toimitusehdot

Voimassa  1.1.2019 alkaen

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy Summer Cape Oy y-tunnus 1484133-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille 18 vuotta täyttäneille  yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Saat tilauksesta automaattisen vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiin. Tilaaminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta.

MAKSUVAIHTOEHDOT

 

Verkkotunnuksilla: Kun käytössäsi on sopimuspankkimme käyttäjätunnukset ja olet maksamassa ostoksiasi, siirryt sivuiltamme hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet omissa tilitiedoissasi. Paketti postitetaan, kun suoritus näkyy tilillämme.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Luottokorteilla: Maksaminen on mahdollista myös Visa tai Mastercard – luottokortilla. Paketti postitetaan, kun suoritus näkyy tilillämme.

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Summer Cape Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Klikkaa tästä lisää tutustuaksesi Matkahuollon toimitustapoihin


Vaihto- ja palautusehdot


Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä
pankkitilinumerosi ja kopio Silentian  tilausvahvistuksesta

Palautuskoodi:614943

Palautusosoite:

Silentia Shop 
Porokylänkatu 21
75500 Nurmes

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen myynti@silentia.com
tai postitse:

Silentia
Porokylänkatu 21
75500 Nurmes

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.
Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Silentia käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Ystävällisin Silentia-terveisin,

Jouko Martiskainen ja Irina Martiskainen